Tantárgyellenőrző lap MA

A (mintatanterv alapján készült) tantárgyellenőrző lap a Dékáni Hivatal számára szükséges dokumentum. Végzéskor a Dékáni Hivatal ennek segítségével ellenőrzi, hogy a hallgató záróvizsgára bocsátható-e. Érdemes a 2. év őszi és tavaszi kurzusainak felvételekor ennek segítségével is átnézni a már teljesített és a még hiányzó kurzusokat.

A tantárgyellenőrző lapok közül mindenkinek a saját évfolyama és specializációja szerinti lapot kell kitöltenie. Az évszám mindig az indulásra utal, tehát aki a tanulmányait 2010-ben kezdte meg, az a 2010-es évfolyamhoz tartozik. (A 2010-es évfolyamtól kezdve egy excel munkafüzet külön munkalapjain szerepelnek a specializációk. A 2009-es évfolyam számára négy lap készült, mindenki a saját specializációja lapját töltse ki. A 2009-es évfolyam lapjain szereplő „indult (először, utoljára)” oszlopokat nem kell kitölteni.)

A kitöltött lapot a Dékáni Hivatalban Cseh Katalin tanulmányi ügyintézőnek (gyongy@gtdh.bme.hu) kell leadni elektronikus formában: a júniusi záróvizsgához legkésőbb 2017. május 12-ig. (A jelenleg hallgatott és még nem lezárt tárgyak esetében a "szerzett jegy" rovatba a "folyamatban" megjegyzés kerüljön.)

kommunikáció- és médiatudomány MA 2013

kommunikáció- és médiatudomány MA 2012

kommunikáció- és médiatudomány MA 2011

kommunikáció- és médiatudomány MA 2010

kommunikáció- és médiatudomány MA 2009

Az jelentkezhet a záróvizsgára, aki a tantárgyellenőrző lapot a megadott határidőig leadta. A végzés félévében felvett kurzusok esetében a hallgató feladata, hogy a kurzusait időben teljesítse, és az oktatókkal egyeztesse, hogy a jegyei idejében bent legyenek a Neptunban. Ehhez külön eljárás sem a Dékáni Hivatalban, sem a Szociológia és Kommunikáció Tanszéken nem vehető igénybe, a késéseket nem lehet egyéni e-mailekkel, kérelmekkel stb. kezelni.