BA projektfeladat, BA szakdolgozat, MA diplomamunka leadás

A BA projektfeladatokat, BA szakdolgozatokat és MA diplomamunkákat az oktszerv.szoc.bme.hu oldalon feltöltve kell leadni. Az első alkalommal meg kell adni a felhasználói nevet, ez mindenkinek a Neptun kódja. A sikertelen (jelszó nélküli) bejelentkezést követően az oldal arra az e-mail címre küldi el a jelszót, amit a hallgató a tanszéknek megadott. Ezt követően lehet bejelentkezni az oldalra.

Ha a feltöltés sikertelen, kérjük, hogy frissítsétek a böngészőt (elsősorban Google Chrome vagy Firefox használatát javasoljuk). Kérjük továbbá, hogy a leadási határidő előtt legalább egy héttel mindenki lépjen be és próbálja ki, hogy sikeresen fel tud-e tölteni egy dokumentumot (ezt a próbát utána törölje is ki, utána már csak a véglegesen leadott dolgozat legyen fent). Ha a próba esetleg nem sikerül, akkor a probléma leírását és az esetleg kapott hibaüzenet mindkét alábbi e-mail címre küldje el:
kommunikacio[at]szoc.bme.hu
klucsikg[at]klucsikg.com

Az elkészült bírálatokat is ezen a felületen lehet majd megtekinteni.
Kérjük, hogy maximum 5 MB méretű legyen a feltöltött file. A képeket és ábrákat tehát ennek megfelelően kell méretezni.

A dolgozatokat Word (.doc) formátumban kell feltölteni.

A dolgozatok leadási határidejéről információ a leadási határidők oldalon található. Az ott megjelölt órakor a feltöltési lehetőség megszűnik, ezt követően dolgozatokat nem fogadunk el. Kérjük ezért, hogy senki ne hagyja az utolsó percekre a feltöltést, mert áramszünetre, internetkapcsolat problémákra stb. való hivatkozást nem fogunk tudni figyelembe venni.